Tennis & Squash

Enjoy life. Play tennis & Squash.

Bij Plan2 kan je online een tennisbaan of squashbaan reserveren op een moment dat perfect past in jouw schema. Zo sla je het hele jaar lekker een balletje, wanneer het jou uit komt! Any time, any moment! Maak eenvoudig een account aan, hierna kan je tot 14 dagen van tevoren een reservering maken en direct betalen per iDEAL.

periode vaste baanhuur

De baanhuur start op maandag 11 september en loopt tot en met zondag 14 april. Er kan op onderstaande momenten niet getennist worden:

  • Zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober vanwege een internationaal jeugdtoernooi
  • Zondag 24 december vanaf 18:00 uur tot en met dinsdag 26 december vanwege de kerstdagen
  • Zondag 31 december en maandag 1 januari

Squash-abonnement

Kom onbeperkt squashen bij Plan2 voor maar € 18,50 per maand! Het abonnement wordt maandelijks per automatische incasso afgeschreven en is na 2 maanden maandelijks opzegbaar per e-mail. 

Een squashabonnement is persoonsgebonden en wordt toegevoegd aan je account in het online reserveringssysteem. Voor het reserveren is het noodzakelijk dat je een medespeler aangeeft. Als je medespeler ook een abonnement heeft kan je kosteloos reserveren. Heeft je medespeler geen abonnement dien je een halve baan te betalen, dit is € 7,50.

*Let op! De melding “Wat leuk dat je lid wilt worden van Plan2! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen.” is verouderd.

Voeg je header hier toe

Doe jij mee?

Vul het contact formulier in om mee te doen en maak elke maand kans op een prijs. 

Ben je jonger dan 12? Vraag je ouders dan om toestemming.