Voetbal games

Meer dan 2 uur voetbalplezier!

Afhankelijk van het aantal personen worden jullie verdeelt in 3 of 4 teams, dit weten jullie al vooraf dus je kan ook zelfs teams maken! Na de uitleg van de 6 voetbalgames start het voetbalprogramma. Elk team krijgt een eigen programma en je mag zelf kiezen bij welke game je welke speler(s) inzet.

Na het actieve programma kan je afsluiten met een voetbal pubquiz! Nu gaat het niet om de beste moves maar wie heeft de meeste voetbalkennis?


De voetbalgames


👇 Direct reserveren 👇


1: Stel je programma samen

Je kan kiezen uit 3 verschillende pakketten, elk pakket duurt meer dan 2 uur. Als je voor een bijpassende pubquiz kiest voegt dit een uur extra spelplezier toe!


2. Maak je horecadeals


3. Groepsgegevens


4: Contactgegevens

Valsspelen?

Kom alvast “stiekem” een keertje oefenen! Je kan direct online een tennis- of squashbaan reserveren. Een tennis- of squashracket kan je huren als je deze niet hebt.

Vragen? Stel ze direct!

Wat is Barrel football?

Dit is beerpong met 2 voetballen en 12 barrels van 200L!

Elk team start met 6 barrels en het doel is alle barrels bij je tegenstander weg te spelen. Dit doe je door de bal in de barrels te trappen, elk team trapt om de beurt de 2 ballen.

Helaas, de vaten zitten niet vol met bier en hoef je dus niet leeg te drinken!

Wat is jeu de foot?

Jeu de boul met voetballen.

Het team wat de toss wint mag de "but" aftrappen. Het doel is de voetballen van je team zo dicht mogelijk bij de "but" te krijgen. Elk team heeft 6 ballen en trappen om de beurt, je mag ook ballen van je tegenstander wegtrappen

Wat is foot tennis

Bij foot tennis speel je 2 tegen 2. De bedoeling is om de bal om de beurt over het net bij de ander in het veld te spelen. De bal mag maximaal 2 keer stuiteren en de bal mag maximaal 2 keer per speler geraakt worden. Techniek is dus een must!

We spelen tot de 12 punten waarbij de winnaar van het punt mag serveren. Je moet minimaal 2 punten verschil hebben om te winnen.

Wat is Tic Tac Foot?

Dit ken je waarschijnlijk als het spelletje kruisje nulletje of te wel 3 op een rij. Er staan 9 barrels en elk team mag om de beurt een bal in één van de barrels proberen te trappen. Lukt dit dan komt hier je team deksel op. Welk team heeft als eerste 3 barrels op een rij?

Wat is tafelvoetbal?

De voetbalsport waarbij je niet hoeft te rennen! Je speelt 11 tegen 11 met kunststof poppetje die per team over 4 stangen zijn verdeelt. Enige wat jij hoeft te doen is te zorgen dat ze op de juiste plek staan!

* In coronatijd zit er een spatscherm tussen de spelers.

Meer weten? Klik hier voor een paar pro tips!