Sport games

Meer dan 2 uur sport- en spelplezier! 

Afhankelijk van het aantal personen worden jullie verdeelt in 3 of 4 teams, dit weten jullie al vooraf dus je kan ook zelfs teams maken! Na de uitleg van de verschillende sporten start het sportprogramma. Elk team krijgt een eigen programma en je mag zelf kiezen waar je welke speler(s) inzet. Iedereen kan hierdoor elke sport doen maar je kan ook extra sporten of juist extra rust nemen.

Na het actieve programma kan je afsluiten met een sport pubquiz! Nu gaat het niet om de beste moves maar wie heeft de meeste sportkennis?


De sporten

Wil je meer weten over de sport? Klik op de sport voor meer informatie.


👇 Direct reserveren 👇


1: Stel je programma samen

Je kan kiezen uit 3 verschillende pakketten, elk pakket duurt meer dan 2 uur. Als je voor een bijpassende pubquiz kiest voegt dit een uur extra spelplezier toe!


2. Maak je horecadeals


3. Groepsgegevens


4: Contactgegevens

Valsspelen?

Kom alvast “stiekem” een keertje oefenen! Je kan direct online een tennis- of squashbaan reserveren. Een tennis- of squashracket kan je huren als je deze niet hebt.

Vragen? Stel ze direct!

Wat is squash?

Squash is een intensieve raketsport waarbij je 1 tegen 1 speelt op een squashbaan, deze heeft 3 muren en een glazen achtermuur. De bedoeling is de bal om de beurt tegen de voormuur te slaan, al dan niet met het gebruik van zij- en/of achtermuur. De bal mag maximaal 1x stuiteren en mag alle muren raken tot de bovenste rode lijn.

Meer weten? Klik hier een uitleg op YouTube (Engels)

Wat is tennis?

Tennis is een raketsport waarbij je 1 tegen 1 (enkelspel) of 2 tegen 2 (dubbelspel) speelt op een tennisbaan. De bedoeling is de bal om de beurt de het net binnen de lijnen slaat. De bal mag maximaal 1x stuiteren.

Wij spelen een (super) tiebreak tot de 10 punten. Deze moet je altijd met 2 punten verschil winnen, bijvoorbeeld 8-10. Bij 9-9 blijf je spelen tot iemand 2 punten verschil heeft, bijvoorbeeld 12-10.

Meer weten? Klik hier voor een Youtube afspeellijst "HOW-TO TENNIS".

Wat is badminton?

Badminton is een raketsport waarbij je 1 tegen 1 (enkelspel) of 2 tegen 2 (dubbelspel) speelt op een tennisbaan. De bedoeling is de shuttle om de beurt de bal over het net te slaan en binnen de lijnen zou landen. De shuttle mag de grond niet raken.

Wij spelen een game tot de 21 punten waarbij elk punt telt. De game moet je altijd met 2 punten verschil winnen, bijvoorbeeld 21-18. Bij 20-20 blijf je spelen tot iemand 2 punten verschil heeft tot 29-29, dan is het winnend punt.

Meer weten? Klik hier voor badminton voor beginners (Engels).

Wat is Darten?

Darten is een sport waarbij je 1 tegen 1 speelt. Beide spelers starten met een score van 501 en het doel is om zo snel mogelijk op 0 te komen. Om de beurt gooien de spelers 3 pijlen in het bord, elk vakje heeft een vaste score die van het totaal wordt afgehaald. De laatste pijl moet in een dubbel of de bull gegooid worden en de score moet dan precies 0 zijn.

Meer weten? Klik hier voor de uitleg van het Klokhuis.

Wat is tafelvoetbal?

De voetbalsport waarbij je niet hoeft te rennen! Je speelt 11 tegen 11 met kunststof poppetje die per team over 4 stangen zijn verdeelt. Enige wat jij hoeft te doen is te zorgen dat ze op de juiste plek staan!

* In coronatijd zit er een spatscherm tussen de spelers.

Meer weten? Klik hier voor een paar pro tips!