Bar games

Meer dan 2 uur spelplezier zonder je in het zweet te werken!

Afhankelijk van het aantal personen worden jullie verdeelt in 3 of 4 teams, dit weten jullie al vooraf dus je kan ook zelfs teams maken! Na de uitleg van de 7 bargames start het programma. Elk team krijgt een eigen programma en je mag zelf kiezen bij welke game je welke speler(s) inzet.

Na dit al veel te actieve programma kan je afsluiten met een pubquiz!


Bargames


👇 Direct reserveren 👇


1: Stel je programma samen

Je kan kiezen uit 3 verschillende pakketten, elk pakket duurt meer dan 2 uur. Als je voor een bijpassende pubquiz kiest voegt dit een uur extra spelplezier toe!


2. Maak je horecadeals


3. Groepsgegevens


4: Contactgegevens

Valsspelen?

Kom alvast “stiekem” een keertje oefenen! Je kan direct online een tennis- of squashbaan reserveren. Een tennis- of squashracket kan je huren als je deze niet hebt.

Vragen? Stel ze direct!

Wat is Dry pong?

Dit is beerpong op het droge, ofwel meestal zonder bier!

Elk team start met 10 cups en het doel is alle cups bij je tegenstander weg te spelen. Dit doe je door een pingpongbal in de cap te gooien, elk team gooit om de beurt de 2 balletjes.

Wat is mega jenga?

Jenga is een toren van houten blokken. De spelers halen om de beurt een blok uit de toren en leggen deze weer bovenop de toren terug. Het spel eindigt als de toren omvalt, de verliezer is natuurlijk degene waardoor de toren omvalt.

Meer weten over mini jenga (hetzelfde maar dan kleiner)? Klik hier voor een speluitleg op Youtube.

Wat is Darten?

Darten is een sport waarbij je 1 tegen 1 speelt. Beide spelers starten met een score van 501 en het doel is om zo snel mogelijk op 0 te komen. Om de beurt gooien de spelers 3 pijlen in het bord, elk vakje heeft een vaste score die van het totaal wordt afgehaald. De laatste pijl moet in een dubbel of de bull gegooid worden en de score moet dan precies 0 zijn.

Meer weten? Klik hier voor de uitleg van het Klokhuis.

Wat is pool?

Pool wordt gespeeld op een pooltafel waar in elke hoek en in het midden van de langszijkanten een gat (pocket) zit. De bedoeling is eerst je eigen ballen in de pockets te spelen, dit doe je door met een keu (stok) de witte speelbal zo te spelen dat deze je ballen in de sockets speelt. Elke keer als dit lukt blijft de speler aan de beurt.

Meer weten over pool? Klik hier voor een speluitleg op Youtube.

Wat is tafelvoetbal?

De voetbalsport waarbij je niet hoeft te rennen! Je speelt 11 tegen 11 met kunststof poppetje die per team over 4 stangen zijn verdeelt. Enige wat jij hoeft te doen is te zorgen dat ze op de juiste plek staan!

* In coronatijd zit er een spatscherm tussen de spelers.

Meer weten? Klik hier voor een paar pro tips!

Wat is flip the cup tic-tac-toe?

Dit is een combinatie van spellen! Je raad het vast al, van flip the cup en tic-tac-toe (kruisje nulletje).

Spel 1 is de flip the cup:
Je zet een beker rechtop op de rand van de bar. Nu tik je de beker omhoog en deze moet op de kop landen. Lukt dit dan gaat de beker door naar spel 2.

Spel 2 is tic-tac-toe:
In een veld van 3 bij 3 moet je 3 bekers op een rij zien te krijgen. Wie lukt dit als eerste? Is het speelveld vol mag je je beker over die van je tegenstander zetten!